Irineu Esteve signa una excel·lent cinquena posició en el Mundial Sub-23

Irineu Esteve, durant la prova d'skiathlon del Mundial Sub-23 / FAE
Esquí de fons

Irineu Esteve ha tancat la seva participació en el Campionat del Món Sub-23 d’esquí de fons que es disputa a Goms (Suïssa) amb una excel·lent cinquena posició en la prova d’skiathlon (15 quilòmetres+15 quilòmetres), que se suma al quart lloc de dimecres passat. El corredor andorrà, de 21 anys, ha fet una gran cursa i sempre ha estat al davant, lluitant per les posicions de privilegi. En determinats moments de la prova Esteve marxava entre els tres primers, però ha acabat cedint llocs en la part final davant l’empenta del noruec Ole Joergen Bruvoll, que ha ocupat la tercera plaça del podi. Quart ha entrat el rus Ivan Yakimushkin. L’andorrà, que serà el banderer en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de PyeongChang, s’ha quedat a només 15 segons de la tercera posició.

Esteve, de tornada cap a Andorra, ha volgut “agrair al Comitè Olímpic Andorrà que hagi pensat en mi per ser el banderer en la cerimònia inaugural dels Jocs i poder representar el país i deixar-ho el més amunt possible”.

Sobre la cursa d’avui, l’entrenador de la FAE, Joan Erola, comentava que “l’Irineu ha tornat a fer una gran, gran carrera. Ha estat una llàstima que se’ns ha escapat la medalla a l’última pujada, però ha fet una cursa bestial”.

Carola Vila, 25a un dia abans en el Mundial júnior

Previ a la participació d’Irineu Esteve, la FAE va tenir en competició dijous a Carola Vila, que va ocupar una destacada 25a posició en la prova júnior d’skiathlon (5 quilòmetres+5 quilòmetres), que se sumava al 37è lloc assolit en l’estrena al Mundial en els 5 quilòmetres estil clàssic.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X