L’equip d’Andorra suma sis medalles en la tercera jornada del Borrufa

Doble podi andorrà en el supergegant Sub-14 / VALLNORD
Esquí

La tercera jornada del Trofeu Borrufa ha estat productiva per a l’equip d’Andorra, que ha sumat fins a sis medalles (dos ors i quatre bronzes), més cinc posicions de privilegi (quart i cinquè llocs) entre la combinada i el supergegant. Els dos ors andorrans els ha signat la mateixa esquiadora, Clàudia Garcia en la categoria Sub-14 i en les curses de combinada i supergegant. En aquesta última disciplina Garcia ha estat acompanyada en el tercer calaix del podi per la seva companya Nàdia Bernat, que també ha estat cinquena en la combinada.

Les medalles de bronze han anat a parar a mans de Ty Acosta, tercer en el supergegant Sub-16; Carla Mijares, en la combinada Sub-16 i Marc Fernàndez en la mateixa especialitat, però en categoria Sub-14.

Arnau Areny ha ocupat el quart lloc en el supergegant Sub-14, mentre que Jèssica Núñez ha acumulat un quart i un cinquè llocs en Sub-16, mateixa posició que ha ocupat Iria Medina en el supergegant Sub-16.

El Trofeu Borrufa tanca demà la 26a edició amb la disputa del supergegant en les dues categories. A la tarda, tindrà lloc la tradicional cerimònia de cloenda a la Plaça Major d’Ordino, prevista per a les 17:30 hores.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X