Lluís Marín es guanya una plaça per a les finals a la Copa del Món de La Molina

Lluís Marín, als Jocs de PyeongChang / FAE
Surf de neu

Després de la seva participació olímpica, Lluís Marín ha reprès avui la Copa del Món d’SBX (Snowboard Cross) amb la disputa de la qualificació a l’estació catalana de La Molina. El rider de la FAE ha aconseguit l’objectiu d’entrar en els vuitens de final després d’ocupar la 28a posició -es classifiquen 32- una vegada comptabilitzades les dues mànegues. L’andorrà ha certificat la classificació en la segona baixada, quan ha marcat un temps de 44”36, que li ha servit per ser el desè de la sèrie. En la primera mànega, Marín  ha estat 25è amb un temps de 44”46. El millor registre l’ha marcat el francès Pierre Vaultier (42”65).

La ronda de vuitens de final començarà demà a les onze del matí i Lluís Marín ha quedat enquadrat en la sèrie 3, amb l’italià Lorenzo Sommariva, l’austríac Alessandro Haemmerle i l’espanyol Laro Herrero com a rivals.

Lluís Marín explicava així com li havia anat la primera jornada a La Molina: “he fet molt bon entrenament. En les qualis, en la primera baixada ha començat malament perquè tenia molt de vent de cara a la zona dels dubbies i he intentat anar encongit perquè no em toqués tant el vent. En la segona he fet un molt bon primer intermedi, però després gairebé caic en un revolt i finalment he millorat el temps i he passat a les finals”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X