Mireia Gutiérrez no acaba l’eslàlom de les Finals de la Copa d’Europa

Mireia Gutiérrez, a l'eslàlom de les Finals / ÒSCAR RIUS
Esquí alpí

La penúltima jornada de les Finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí de Grandvalira ha portat la disputa de l’eslàlom femení a la pista L’Avet i el primer entrenament per al descens masculí de diumenge, a L’Àliga. En l’exigent traçat de L’Avet cap esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí ha aconseguit finalitzar la prova. Mireia Gutiérrez marcava el 13è millor temps en la primera mànega, a 1”80 de la líder provisional, però en la segona no ha aconseguit creuar la línia d’arribada. El mateix els hi ha passat a les joves Clàudia Mijares i Laura Arnabat, que han quedat fora en la primera baixada. L’eslàlom l’ha guanyat la francesa Josephine Forni.

Mireia Gutiérrez comentava estar “una mica decebuda perquè esperava molt de la temporada en general i avui a la primera mànega tenia les cames agarrotades.Tot i això acabo tretzena, que no és un resultat dolent, però no és el meu nivell d’esquí. I a la segona he intentat anar a fons. Faig dos interiors i un tercer ja em deixa fora. Ho he provat. Ara ja toca pensar en el final de la temporada, els Campionats de França i a treballar per a l’any vinent”.


A L’Àliga, Joan Verdú ha estat l’andorrà més ràpid en l’entrenament de descens per a la prova de demà. Verdú ha acabat desè, a 0”78 del primer classificat, l’italià Werner Heel. Marc Oliveras s’ha situat 26è, Matías Vargas ha estat 52è, Àlex Rius, 55è i Po Suárez, 57è. 


	

ET POT INTERESSAR…

X
X