Recepció a Govern de la delegació andorrana a San Marino

Foto de família, a l'exterior de Govern / COA
San Marino 2017

La delegació que representarà Andorra als Jocs dels Petits Estats de San Marino, encapçalada pel president del Comitè Olímpic Andorrà (COA), Jaume Martí, ha estat rebuda pel cap de Govern, Toni Martí, i la ministra d’Esports, Olga Gelabert, a l’Edifici Administratiu. La trobada ha comptat amb la presència de prop d’una cinquantena d’esportistes i tècnics que prendran part en els Jocs, que tindran lloc entre el 29 de maig i el 3 de juny.

Entre els atletes es trobava el jugador de vòlei platja  Geni da Silva, que ha estat designat pel COA com a banderer a la cerimònia que tindrà lloc dilluns vinent a l’Estadi de San Marino. “Em fa il·lusió ser el banderer perquè he representat el país des del 1995 i estic molt orgullós de poder portar la bandera”, comentava el jugador, que competirà fent parella amb Xavi Folguera.

 

Andorra enviarà a San Marino una delegació de 49 esportistes i 12 tècnics, amb Aitor Osorio com a cap de missió i Jordi Orteu de cap de missió adjunt. Atletisme, bàsquet, ciclisme, en les modalitats de ruta i BTT, judo, natació, petanca, tennis, tir i vòlei platja seran els esports en què competiran els atletes andorrans.

 

La ministra d’Esports, Olga Gelabert, ha destacat en el seu discurs el fet que els esportistes representen el país i els ha exhortat a competir “i a guanyar moltes medalles”. En aquest sentit, Gelabert ha assenyalat que “anem a San Marino a competir. Tenim un bon equip, són 49 esportistes de 9 modalitats i espero que facin un bon paper”.

 

El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, ha elogiat en el seu discurs la feina dels esportistes i dels tècnics i “les moltes hores d’esforç, dedicació, entrega i treball” per aconseguir una plaça per als Jocs. Martí, dirigint-se als atletes, ha assenyalat que “no podeu prometre medalles, però segur que competireu per aconseguir-les i per deixar ben alta la bandera d’Andorra. Sabeu que teniu al darrere un país”.  El president del COA ha agrait en el seu parlament “el suport i la feina” de les federacions, així com el recolzament i el suport moral i econòmic del Govern. Per acabar, Martí ha recordat que d’aquí a quatre anys Andorra tornarà a organitzar per tercera vegada els Jocs dels Petits Estats. Martí ha comentat distesament que espera tornar de San Marino amb “15 medalles”, quatre més que a Islàndia 2015.


	

ET POT INTERESSAR…

San Marino 2017
San Marino 2017
San Marino 2017
San Marino 2017
X
X