Tres arquers participaran en el Torneig de Nimes, puntuable per a la Copa del Món

Foto: FATA
Tir amb arc

La Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA) estarà representada per tres arquers al Torneig Internacional de Nimes en la modalitat de tir de sala, el més prestigiós d’Europa i que alhora és la tercera prova de la Copa del Món de l’especialitat. Els arquers, que pertanyen al Club Tir amb Arc Encamp i participen en el Projecte de Tecnificació engegat per la FATA fa uns mesos, són Lluís Vivé, veterà que competirà amb arc compost, Joaquín Alonso, sènior que prendrà part en arc recorbat, i Núria Sinfreu, de només 11 anys i que competirà com a júnior (a partir de 16 anys i fins a 18) perquè és la categoria mínima a la Copa del Món. La jove promesa tirarà amb arc compost en un torneig que es desenvoluparà a partir de divendres vinent i durant el cap de setmana.

Els tres esportistes han estat entrenant a les instal·lacions del Centre de Tecnificació d’Ordino des d’abans de l’estiu, amb el seguiment d’un tècnic i dins el projecte de tecnificació de la Federació que presideix Àlex Jerez. La modalitat de tir de sala consisteix a disparar dues tandes de 30 fletxes cadascuna a una diana situada a 18 metres de distància. La màxima puntuació (10) s’aconsegueix si es fa blanc en un espai que, a tall d’exemple, té la mida d’una avellana. La màxima puntuació són 600 punts.

El Torneig Internacional de Nimes és la tercera prova de la Copa del Món, que inclou dos més a Singapur i Las Vegas, que per pressupost la FATA no pot assumir.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X