Bernat Lomero millora un rècord d’Andorra absolut amb mínima per a Tarragona 2018

Part de l'equip d'Andorra que ha competit a Terrassa / FAN
Natació

Excel·lents resultats dels nedadors andorrans en el Campionat de Catalunya d’Hivern Absolut-Júnior Open celebrat durant tres jornades a la piscina del CN Terrassa. Entre els resultats destaca el rècord d’Andorra absolut dels 50 metres papallona, a càrrec de Bernat Lomero, amb un temps de 25”19, que li serveix com a mínima per a participar en els Jocs del Mediterrani de Tarragona. Lomero ha finalitzat la prova en la cinquena plaça, la seva millor posició a Terrassa, on ha fet quatre millors marques personals.

En categoria absoluta femenina, Mònica Ramírez no ha obtingut els resultats que acostuma (la seva millor classificació ha estat un 6è lloc en els 50 esquena), a causa d’unes angines que al final li han impedit participar en el 100 esquena el darrer dia de competició.

En júnior, cal remarcar la collita de medalles assolida pels nedadors andorrans, amb 12 metalls (3 ors, 5 plates i 4 bronzes), als quals s’han de sumar tres rècords d’Andorra de 17 anys a càrrec de Patrick Pelegrina (50 braça, amb un temps de 30”67, i 50 esquena, amb 29”03) i Lea Ricart (50 papallona, amb 29”65). Ricart ha protagonitzat un gran campionat, en què ha aconseguit tres medalles d’or (50 lliures i 50 i 100 esquena) i una plata (50 papallona, amb rècord d’edat).

Un altre nedador que ha pujat quatre vegades al podi ha estat Patrick Pelegrina, plata en els 50 esquena i els 50 i 100 braça, i bronze en els 200 braça. Laia Rodríguez ha aportat al botí de la FAN la cinquena medalla de plata (50 lliures), mentre que els bronzes els han assolit Tomàs Lomero en els 50 lliures i els 50 papallona i Jordan lecoq en els 200 metres braça.

Al marge dels nedadors que han tocat podi també han competit a Terrassa Èric Fernàndez Malvar, Meritxell Ramos, Gabriela Reis, Marc Monteiro i Anna Isal. En total, els nedadors han sumat 12 mínimes per a participar en els Campionats d’Espanya júnior i s’han batut entre totes les categories 53 millors marques personals.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X