Èxit del Dia Olímpic 2017

Esport per a tothom

Andorra ha celebrat un any més el Dia Olímpic, jornada promoguda pel Comitè Olímpic Internacional amb la col·laboració dels diferents Comitès Olímpics Nacionals, amb l’objectiu de promoure els valors de l’esport arreu del món. Enguany el Comitè Olímpic Andorrà, amb la complicitat de nou federacions del país, ha celebrat el Dia Olímpic repartit en tres jornades.

La natació sincronitzada obria el programa d’actes a finals de maig amb el Trofeu Serradells, que va aplegar prop d’un centenar de nedadores. El gruix del Dia Olímpic es desenvolupava el cap de setmana del 17 i 18 de juny amb sets esports implicats (karate, atletisme, judo, vòlei platja, bàsquet 3×3, tir amb arc i gimnàstica). L’Open Internacional de Karate d’Escaldes-Engordany, repartit en tres jornades de competició, un quadriatló de proves atlètiques a l’Estadi Comunal, l’activitat Judo per a tothom a Ordino o una jornada d’iniciació al tir amb arc a Naturlandia van ser alguns dels actes que van celebrar-se en el marc del Dia Olímpic. La popular Gimnastrada, amb prop de 500 participants de tots els clubs del país i una gran assistència de públic a les grades del Poliesportiu d’Andorra va passar el testimoni a la darrera activitat emmarcada en el Dia Olímpic 2017, el Campionat d’Andorra de tennis taula, celebrat a Encamp el diumenge 25 de juny.

 

En total, el Dia Olímpic ha aplegat uns 1.900 participants, superant les xifres d’anys anteriors i convertint la jornada lúdic-esportiva en tot un èxit.


	

ET POT INTERESSAR…

Dia Olímpic
Esport per a tothom
Esport per a tothom
Esport per a tothom
X
X