La Federació Andorra de Tir amb Arc celebra amb normalitat l’assemblea ordinària

Pancarta de la Federació Andorrana de Tir amb Arc / COA
Tir amb arc

La Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO), amb 18 vots presents entre assistents i vots delegats. L’assemblea ha transcorregut amb normalitat i s’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia, que incloïen el tancament de l’exercici passat i el pressupost del 2018. En l’apartat dedicat al projecte esportiu s’ha donat el vistiplau a un calendari esportiu que inclou els diferents Campionats d’Andorra, més la tercera edició de la Lliga Nacional de Tir de Sala 2018, que podria incloure un mínim de tres tirades organitzades per les entitats membres de la federació entre els mesos de febrer, març i abril.

Com cada any, se celebrarà el Campionat d’Andorra de Tir de sala (5a edició), el de Tir de BOSC 3D (3a edició), el de Tir olímpic ROUND 900 (tercer any), el de Tir olímpic ROUND 600 (4a edició) i el de Tir de Camp, que es disputa per segona vegada.

La Federació, presidida per Àlex Jerez, compta organitzar també dos seminaris de tecnificació al CTO d’Ordino, un dedicat als federats adults i l’altre als menors de 16/18 anys. A més, la FATA preveu la participació un any més en el Dia Olímpic 2018, que organitza el Comitè Olímpic Andorrà. L’any passat es van fer unes tirades a Naturlandia en el marc d’aquesta jornada esportiva d’àmbit mundial promoguda pel Comitè Olímpic Internacional.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X