La Federació de Natació i Andbank signen un acord de patrocini per dos anys

Representants de la FAN a la seu d'Andbank / COA
Natació

La Federació Andorrana de Natació (FAN) i Andbank han signat un conveni de patrocini per dos anys, que han segellat a la seu social de l’entitat bancària. L’acord, segons ha explicat el president de la FAN, Younes Raguig, “ens serà de molta ajuda per millorar els objectius en vista al futur, que passa per tenir una bona representació en els Jocs de Tòquio 2020 i posteriorment en els Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2021”. Això sense oblidar el treball per aconseguir mínimes per participar en els Jocs de la Joventut de Buenos Aires de la tardor vinent, ha afegit.

El vicepresident de la FAN, Joan Clotet, ha avançat que la federació ha presentat una sol·licitud per poder acollir la COMEN Cup, competició de natació artística per a categories inferiors que el Principat ja va organitzar l’any 2013. L’escenari seria la piscina olímpica dels Serradells i, tot i que no estan confirmades les dates, es podria celebrar l’estiu de l’any 2020 abans dels Jocs Olímpics de Tòquio, programats entre el 24 de juliol i el 9 d’agost.

A l’acte de la signatura del conveni entre la FAN i Andbank han assistit alguns dels protagonistes del Campionat de Catalunya Absolut-Júnior de natació del cap de setmana com Lea Ricart i Patrick Pelegrina, i la nedadora d’artística Ainhoa López.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X