L’equip Andorra 1 s’adjudica la 26a edició del Trofeu Borrufa

Podi del SG Sub-14 amb Clàudia Garcia i Nàdia Bernat / VALLNORD
Esquí alpí

La 26a edició del Trofeu Borrufa s’ha tancat avui amb la tradicional cerimònia de cloenda a la Plaça Major d’Ordino, on l’equip Andorra 1 de la FAE s’ha coronat com a primer classificat, amb un total de 472 punts. Darrere seu s’ha situat Gran Bretanya, amb 381 punts i la tercera posició per equips ha estat per a Espanya (333 punts). Andorra 2 ha ocupat el setè lloc, amb 143 punts i així fins a completar una classificació de 33 equips, amb Uzbekistan tancant la taula.

La darrera jornada de competició, amb la disputa del supergegant en les categories Sub-14 i Sub-16, s’ha saldat amb quatre medalles per a Andorra (dos ors i dos bronzes) i tres posicions més de privilegi (dos quarts llocs i un cinquè). Al final l’equip andorrà ha sumat 15 medalles i deu podis més entre quarts i cinquens llocs. Els dos ors d’avui han arribat de la mà de Roger Bartumeu en Sub-16 i Clàudia Garcia en Sub-14, victòria que ha compartit amb l’espanyola Georgina Tarragó. En aquesta mateixa prova, Nàdia Bernat s’ha penjat la medalla de bronze. L’altre ha arribat gràcies a Iria Medina en el supergegant Sub-16.

Els dos quarts llocs per a Andorra els han sumat Marc Fernàndez en el supergegant Sub-14 i Ty Acosta en el de categoria Sub-16, mentre que Carla Mijares ha estat cinquena en el SG Sub-16.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X