Lluís Marín pateix una forta caiguda en vuitens de la Copa del Món de La Molina

Lluís Marín en una prova anterior / L. SALINO-AGENCE ZOOM
Surf de neu

La mala sort segueix perseguint Lluís Marín, que ha vist com avui, tal com va passar als Jocs Olímpics, un rival el feia caure en els vuitens de finals de la Copa del Món d’SBX de La Molina. El rider andorrà ha patit un fort impacte i ha hagut de ser traslladat a l’hospital de Puigcerdà, on li han descartat que pateixi un trencament d’espatlla.

Marín disputava la tercera sèrie de vuitens amb l’austríac Alessandro Haemmerle, vencedor de la mànega i també d’aquesta Copa del Món, Laro Herrero (Espanya) i Lorenzo Sommariva (Itàlia). Marín anava tercer i lluitava per la segona posició amb l’italià Sommariva, que l’ha tocat per darrere quan l’andorrà s’havia col·locat segon. Fruit del toc, el surfista de la FAE ha patit una forta caiguda que l’ha obligat a ser evacuat amb barqueta amb una commoció.

Les primeres observacions descarten que pateixi un trencament a l’espatlla

Posteriorment, l’staff andorrà que l’acompanyava l’ha portat a l’hospital de Puigcerdà, on s’ha fet diverses proves. Les primeres estimacions descarten qualsevol trencament a l’espatlla, tot i que l’andorrà haurà de passar noves proves al Principat una vegada les inflamacions per l’impacte i l’estrès del moment
hagin baixat una mica.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X