Més d’una seixantena d’esquiadors en el Memorial Manel Cerqueda de veterans

Podi femení del Trofeu Memorial Manel Cerqueda / ANDBANK
Esquí alpí

Més d’una seixantena d’esquiadors d’Andorra i els països veïns han pres part en la 29a edició del Trofeu Memorial Manel Cerqueda, Campionat Nacional de veterans, que patrocina l’entitat de banca privada Andbank, patrocinadora del Comitè Olímpic Andorrà. La competició, un eslàlom gegant, s’ha desenvolupat a la pista L’Esparver de Soldeu-El Tarter, que estava en bon estat. Els vencedors en les diferents categories d’edat han estat Ivan del Moral (ECA), Tomàs Mijares (ECAP) i David Rous (ECAP). En categoria femenina les primeres posicions han sigut per a Judith Lluent (CANMC), Meritxell Pifarré (ECOA) i Gabriela Puncernau (CANMC).

Aquest trofeu és un reconeixement als pioners de l’esport nacional, l’esquí, i en especial al primer president de l’Esquí Club d’Andorra, Manuel Cerqueda i Escaler, el qual amb la seva gestió i direcció va començar a establir les relacions amb els països veïns i a impulsar l’esquí com a l’esport nacional del país.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència de Manuel Cerqueda, president del Grup Andbank, i d’Amàlia Soriano, directora de l’oficina d’Andbank a Canillo.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X