Mireia Gutiérrez, 42a a l’eslàlom de Copa del Món de Kranjska Gora

gen
Mireia Gutíerrez, a l'eslàlom de Krnjska Gora / C. PALLOT-AGENCE ZOOM
Esquí alpí

Mireia Gutiérrez segueix sense aconseguir la clau que la porti a classificar-se per a la segona mànega en la Copa del Món d’eslàlom. L’esquiadora de la FAE ha competit avui diumenge a Kranjska Gora (Eslovènia), on ha finalitzat la primera mànega en la posició 42 (es classifiquen per a la segona baixada els 30 millors temps). Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 45, ha aturat el cronòmetre amb un temps de 58”52, a 7”08 del millor registre marcat per la intractable Mikaela Shiffrin. L’andorrana s’ha quedat a 1”49 de la classificació, que ha estat 57”03, temps que han compartit la suïssa Carole Bissig i la japonesa Asa Ando.

Dimarts vinent, Mireia Gutiérrez competirà a la Copa del Món de Flachau, a Àustria. La primera mànega d’aquesta cita està prevista per a les 18 h, i la segona per a les 20.45 h del vespre.

Resultats de l’equip masculí

Joan Verdú va competir dissabte en la Copa del Món de gegant, a Adelboden (Suïssa), on va finalitzar la primera mànega en la 45a posició (sortia amb el dorsal 62). L’andorrà va marcar un temps d’1’14”87, quedant-se a només 1”17 de la classificació per a la segona mànega, tall que va establir el temps del rus Alekasander Andrienko (1’13”70). Verdú es va quedar a 4”34 del millor temps, fet per l’austríac Marcel Hirscher.
D’altra banda Marc Oliveras i Matías Vargas van participar en un supergegant de la Copa d’Europa a Wengen (Suïssa). El millor classificat va ser Oliveras, que va assolir la 46a plaça, sortint molt endarrerit (dorsal 71) i en unes condicions complicades. Vargas, que sortia amb el número 89, va acabar 75è, a 10” del vencedor, l’italià Emmanuele Buzzi.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X