Mireia Gutiérrez: “Aquest resultat és una injecció molt forta de positivitat”

Mireia Gutiérrez, a l'arribada de Flachau / C. PALLOT- AGENCE ZOOM
Esquí alpí

Mireia Gutiérrez afronta el que resta de temporada amb la moral al màxim després del 27è lloc assolit dimarts a l’eslàlom de Copa del Món de Flachau (Àustria). Era la primera vegada que entrava en una segona mànega aquesta temporada i això li ha canviat la cara. Dels dubtes ha passat a la il·lusió i l’esperança. “Per a mi aquest resultat és la recompensa a tot el treball fet, no només aquest estiu sinó tots els anys que portem. És una injecció molt forta de positivitat, de confiança, de què les coses s’estan fent bé i sobretot serveix per donar-me compte una vegada més que puc estar dins de les 30 millors del món, i més endavant també”, valora l’esquiadora de la FAE. L’andorrana, després de reconèixer que “portava unes Copes del Món difícils, on no feia el meu esquí, feia un 20% del que sé fer, i realment era una sensació bastant dolenta”, apunta que la 27a posició a Flachau “em dona confiança en vista als Jocs i sobretot a les pròximes curses i Copes del Món, que és el que ve abans de PyeongChang. L’esquí està aquí, quan esquio al meu millor nivell estic dins i és l’únic que he de continuar seguir fent”.

“Penso que he superat un moment molt dur i ara només són coses positives”, assegura

Sobre la cursa de Flachau, Gutiérrez explica que “no n’esperava res, realment. Vaig anar a treure el meu caràcter, a buscar amb ràbia i mala llet aquest esquí que tinc, a reproduir el que acostumo a fer en els entrenaments i si feia el que sé fer estava a la segona mànega. En la primera, quan fico els pals al portilló és quan hi crec, sé que és difícil entrar però hi crec. Quan creuo l’arribada i veig 25a… ostres!, dins meu sabia que passaria a la segona mànega perquè les condicions eren difícils i perquè darrere meu és difícil que entrin sis més”.

La injecció d’energia positiva que ha rebut a Àustria és evident: “penso que he superat un moment molt dur i ara només són coses positives. Ara he d’intentar fer això sempre, i sobretot estar tranquil·la, no pensar tant, deixar-me anar i agafar riscos sobretot”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X