Recepció a Govern de l’equip andorrà al Festival Olímpic de la Joventut de Györ

La delegació, a Govern / COA
Györ 2017

El Comitè Olímpic Andorrà ha presentat avui a l’Edifici Administratiu de Govern, amb presència del cap de Govern, Antoni Martí, de la ministra d’Esports, Olga Gelabert, i del president del COA, Jaume Martí, la delegació que representarà Andorra al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE), que tindrà lloc a Györ (Hongria) del 23 al 29 de juliol.

L’equip andorrà estarà compost per set esportistes i tres tècnics, i Jordi Verdaguer, membre de la comissió permanent del COA, serà el cap de missió. En la delegació hi ha representats tres esports: atletisme, natació i judo.

Els set esportistes són: Arnau Roig i Carlota Malaga (Atletisme), Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina (Natació) i Pere Armenta, Mikel Babi i Lea Adam (Judo), amb els tècnics respectius, Abraham Férriz, Antoni Sardà i Toni Besolí.

El Festival Olímpic de Györ donarà el tret de sortida el diumenge 23 de juliol amb la cerimònia inaugural i els representants del país competiran els dies següents:

Dilluns 24 de juliol: Arnau Roig i Carlota Malaga: 100 metres llisos i Patrick Pelegrina (100 metres braça) i Tomàs Lomero (100 metres papallona).

Dimarts 25 de julliol: Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero (50 metres lliures) i Pere Armenta (judo, -55 quilos).

Dimecres 26 de juliol: Arnau Roig (200 metres llisos) i Carlota Malaga (400 metres tanques) i Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero (200 metres estils).

Dijous 27 de juliol: Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero (100 metres lliures) i Mikel Babi (judo, -73 quilos).

Divendres 28 de juliol: Tomàs Lomero (200 metres papallona) i Lea Adam (judo, -70 quilos).

 

La delegació tornarà a Andorra el diumenge 30 de juliol.


	

ET POT INTERESSAR…

Györ 2017
X
X