Tània Margarido, quarta classificada a l’Open Andorra 2017

Esports de Gel

L’Open Andorra 2017 de patinatge artístic, organitzat per la Federació Andorrana d’Esports de Gel (Faeg Faeg) ha viscut avui diumenge l’última jornada amb la quarta posició assolida per Tània Margarido en la categoria sènior. L’andorrana ha quedat tercera en el programa llarg, amb una puntuació que li ha permès guanyar una plaça respecte a la jornada de dissabte amb el programa curt. La guanyadora ha sigut la patinadora Kyarha Van Tiel, representant d’Holanda. La competició, celebrada al Palau de Gel de #Canillo, ha comptat amb 141 patinadors (44 parelles d’Ice Dance, 45 patinadores i 8 patinadors en categoria individual). Per primera vegada l’#equipAndorra estava format per 7 patinadors, amb uns resultats entre els quals destaquen el tercer lloc de Catherine Garcia a la categoria Basic Novice B i el quart lloc d’avui de Tània Margarido.
En categoria sènior masculina, el guanyador ha estat l’espanyol Felipe Montoya, que ha aconseguit a #Andorra la nota tècnica per classificar-se pel Mundial de Milà 2018. En la categoria sènior d’Ice Dance han guanyat la parella representant d’Espanya Sara Hurtado i Kirill Khaliavin.
L’Open d’Andorra, ja consolidat, vol fer un pas endavant l’any vinent per guanyar en participació i en la qualitat dels patinadors. 


	

ET POT INTERESSAR…

Esports de Gel
Esports de Gel
X
X