Tres medalles més per a Andorra a la segona jornada del Trofeu Borrufa

Podi amb Roger Bartumeu i Ty Acosta / VALLNORD
Esquí alpí

La segona jornada del 26è Trofeu Borrufa que se celebra a les pistes de Vallnord Ordino Arcalís s’ha saldat amb tres medalles més per a la delegació andorrana, un or i un bronze de Roger Bartumeu i Ty Acosta en el gegant Sub-16, i un bronze de Marc Fernàndez en l’eslàlom Sub-14. Bartumeu ha estat el guanyador de la cursa Sub-16 amb un temps d’1’44”14, mentre que segon ha estat l’argentí Tiziano Gravier, a 1”08. Tercer ha acabat el també andorrà Ty Acosta, a 1”73, amb el mateix temps i la mateixa posició que l’holandès Ties de Jonge.

L’altra cursa amb podi andorrà ha estat l’eslàlom Sub-14 masculí, amb Marc Fernàndez en tercera posició per darrere del francès Norick Polchi i del britànic Jack Upton.

En les altres dues curses, les millors andorranes han estat Clàudia Garcia, sisena classificada en l’eslàlom Sub-14 i Carla Mijares, novena en el gegant Sub-16.

Demà, el Trofeu Borrufa viurà la combinada alpina, a partir de dos quarts de deu del matí a les pistes Les Canals i La Portella del mig d’Arcalís.

 


	

ET POT INTERESSAR…

X
X