Cristian España torna al Dakar amb nova moto i més ambició que mai

Cristian España, amb la presidenta de la Federació Motociclista, Natàlia Gallego / COA
Motociclisme

Cristian España, pilot de la Federació Motociclista d’Andorra, ha presentat avui la moto amb què participarà per tercera vegada al ral·li Dakar, el més exigent del món. El bon resultat de l’edició passada, quan va guanyar la categoria Marató i va ser 21è de la general, l’ha portat a fitxar per l’equip oficial Gas Gas Rally Team, que completen els pilots Jonathan Barragán i Johnny Aubert, sota la direcció de Giovanni Sala. “Estic feliç i content”, eren les primeres paraules de Cristian España, que ha estat acompanyat en la presentació pels patrocinadors i per la presidenta de la Federació Motociclista, Natàlia Gallego. “Els resultats, el sacrifici, el treball, la constància i la regularitat que tinc a les curses m’ha portat a rebre l’oferta de Gas Gas. Tot ha anat molt de pressa, es va fer tot al setembre, i entro a formar part d’un projecte nou, a tres o quatre anys vista”, indicava España.

“L’objectiu és acabar, però també vull millorar el resultat del 2017 quan vaig guanyar la categoria Marató i vaig ser 21è”, assegura el pilot

L’andorrà vol aportar a l’equip la seva experiència en el raid sud-americà i té clar que “l’objectiu principal és acabar, però vull també millorar el resultat del 2017. Hem fet un pas de gegant, tinc una bona moto i físicament arribo molt fort. Crec que el meu lloc està entre el deu i el vint”.

Sobre el Dakar, España apuntava que “serà un ral·li molt dur, amb sortida al Perú i amb sis etapes de dunes, que no són el meu punt fort. El meu atac vindrà a Bolívia en un terreny en què em sento molt còmode i a l’Argentina també conec les zones”. El raid començarà el dia 6 de gener i el pilot andorrà marxarà cap allà el dia 2.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X