Cristina Llovera i Carlota Malaga milloren rècords d’Andorra promesa i juvenil

Cristina Llovera, am,b el seu pare Albert / TWITTER
Atletisme

Molt bones marques els últims dies en diferents Controls de la Federació Catalana d’Atletisme a la pista coberta de Sabadell. En concret han caigut dos rècords d’Andorra femenins, un en la categoria promesa i l’altre en juvenil, a més d’una marca mínima per al Campionat d’Espanya juvenil. Els protagonistes han estat Cristina Llovera, Carlota Malaga i Arnau Roig. Llovera ha rebaixat la seva marca en els 60 metres, amb un temps de 7”88, alhora rècord d’Andorra promesa i bitllet (ja el tenia) per al Campionat d’Espanya promesa, que tindrà lloc entre el 9 i l’11 de febrer a Salamanca.

Carlota Malaga ha fet millor marca personal i ha batut el rècord d’Andorra juvenil en la prova dels 800 metres, amb un temps de 2’39”25. Aquest registre millora un rècord que tenia gairebé 20 anys de vigència (2’39”33), temps que va marcar Míriam Fandós el 21 de març del 1998 a Sant Sebastià. I la millor marca personal, amb mínima per al Campionat d’Espanya juvenil, programat del 9 a l’11 de març a Antequera, ha estat per a Arnau Roig, que ha marcat un registre de 23”36 en els 200 metres.     

A Sabadell, Carla Marsol  ha millorat en 40 centèsimes la seva marca en els 200 metres, deixant-la en 27”39.

Per altra banda, l’atleta resident Leyre de la Rua ha fet marca personal i mínima per al Campionat d’Espanya absolut de pista coberta i també a l’aire lliure en els 200 metres, amb un temps de 24”95.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X