Xavier Consegal i David Francome disputen el Campionat d’Europa Màster en pista coberta

David Francome en els 3.000 metres / J. J. VICO
Atletisme

La Federació Andorrana d’Atletisme està representada per dos esportistes en el Campionat d’Europa Màster en pista coberta que es disputa a Madrid: Xavier Consegal i David Francome. Els dos han entrat ja en competició en el Centre Esportiu Municipal Gallur. Consegal s’ha classificat en cinquena posició de catorze participants en la prova de salt amb perxa M40, mentre que Francome s’ha situat 18è de 38 corredors en els 3.000 metres M45.

El primer a competir ha estat Xavier Consegal (CAVA), que amb un salt de 3’80 metres ha finalitzat cinquè. L’andorrà ha saltat al primer intent en 3’60 i 3’80 metres i ha fet tres nuls en 3’90. El campió d’Europa màster ha sigut l’espanyol Gaspar Mateu, amb 4’50 metres.

En la pista, David Francome, atleta de la Federació i del CA Granollers, ha sortit en la sèrie 2 i ha cobert els 3.000 metres en 9’49”69 que li ha permès ocupar la 18a posició final en una prova que ha guanyat l’espanyol Julio Cuadrillero, amb un temps de 8’55”97. Francome disputarà dissabte vinent la prova de cros de 5 quilòmetres M45 en el parc de la Cuña Verde de la capital espanyola.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X