Dues derrotes en el Torneig de Pretemporada

Foto de família de la selecció a Ordino / COA
Handbol

La selecció nacional ha tornat a jugar després de la seva participació en el Campionat de Països Emergents de Bulgària i ho ha fet en el Torneig de Pretemporada, que l’ha enfrontat a Ordino amb l’OAR Gràcia de Sabadell, de primera nacional catalana, i l’HBC Cavaillon, de la sisena categoria de l’handbol francès. Andorra, amb només dos entrenaments, ha començat davant els francesos, que han guanyat per 14-29 (8-16 al descans) en un partit en què s’ha notat la diferència de preparació i el nivell del rival. Els contraatacs visitants i les dificultats en atac han marcat el duel.
En el segon partit, els jugadors de David Aguilar han ofert millors sensacions, tot i cedir també davant el poderós OAR Gràcia per 15-27 (7-14 al descans). L’equip català s’ha emportat el torneig, jugat a partits de 50 minuts (dues parts de 25 minuts) en derrotar a la final el Cavaillon per 26-20.
Després d’aquest torneig, la selecció farà més concentracions i en l’horitzó hi ha un torneig previst per a l’any vinent a Malta. El Campionat de Països Emergents tornarà l’any 2019.