El fort vent obliga a cancel·lar la prova ‘sprint’ sènior del Campionat d’Europa

Un dels corredors de l'equip andorrà / FAM
Esquí de muntanya

La meteorologia ha afectat el desenvolupament de la primera jornada del Campionat d’Europa d’esquí de muntanya ISMF (International Ski Mountaineering Federation) que se celebra a Nicolosi (Itàlia). El fort vent ha obligat l’organització a cancel·lar la prova sprint en categoria sènior quan s’estaven disputant els quarts. Per a aquesta ronda s’havia classificat l’andorrà Xavi Areny, que portava el cinquè millor temps en el moment de l’ajornament. Els sènior Jordi Solé i Gerber Martín i els espoirs Euan Prieto i Marc Font no havien aconseguit l’accés a quarts. La ISMF comunicarà pròximament com es gestionen aquests resultats sèniors.

El Campionat d’Europa en la modalitat sprint sí que s’ha pogut disputar en les categories cadet i júnior. En cadets, Andrea Sinfreu ha finalitzat en cinquena posició en una cursa amb 10 competidores i que ha estat guanyada per la italiana Samantha Bertolina, mentre que Oriol Olm ha estat el 14è de 21 esquiadors. El suís Léo Besson ha guanyat la prova.

En júniors, el primer integrant de l’equip andorrà ha sigut Sergi Casabella, 15è, amb Carles Serra classificat en la  19a posició i Arnau Soldevila tancant la classificació (23è). El guanyador ha estat el suís Arno Lietha.

El Campionat d’Europa es reprendrà divendres si la meteorologia no ho impedeix amb la cursa vertical.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X