Irineu Esteve repeteix podi a Suïssa i lidera la general de la Copa d’Europa

Irineu Esteve, en el tercer calaix del podi a Campra (Suïssa) / FAE
Esquí de fons

Irineu Esteve ha iniciat fort l’any 2018. Després de la segona posició de dissabte en els 15 quilòmetres estil patinador a l’OPA Copa d’Europa de Campra (Suïssa), l’andorrà ha tornat a pujar avui diumenge al podi en la modalitat d’skiathlon (10 + 10 quilòmetres). La tercera plaça aconseguida a l’estació suïssa permet Irineu Esteve liderar la classificació provisional de la Copa d’Europa, amb 185 punts, els mateixos que el francès Ivan Perrillat i cinc més que el gal Clement Arnault i l’italià Maicol Rastrelli.

En la cursa d’skiathlon d’avui, el fondista de la Federació Andorrana d’Esquí s’ha jugat la victòria amb l’italià Sergio Rigoni, que ha estat el guanyador, i amb el francès Robin Dullivard, segon al final. Esteve ha acabat tercer a 2”3 del triomf. Els tres corredors han arribat amb un marge de gairebé mig minut sobre la resta de rivals.

Carola Vila, tretzena classificada a l’skiathlon júnior

A l’estació suïssa ha repetit participació Carola Vila, l’altra integrant de l’equip nacional d’esquí de fons de la FAE, que compta amb el patrocini d’Andbank. Vila ha finalitzat en tretzena posició en la cursa d’skiathlon júnior (5 quilòmetres estil clàssic + 5 quilòmetres patinador). L’andorrana ha acabat a 49”5 de la guanyadora, la txeca Barbora Havlickova, que ha marcat un temps de 29’03”6.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X