Jordi Raposeiras tanca la temporada a Jerez amb el seu millor resultat

Motociclisme

Jordi Raposeiras, pilot FMA, ha tancat la seva participació en el Campionat d’Espanya de Velocitat al circuit de Jerez amb la millor classificació de la temporada. El jove pilot, que estrenava moto, ha finalitzat en la 14a posició en la cursa de la categoria PreMoto3 celebrada al circuit andalús. I això que gairebé no va poder adaptar-se a la moto, amb la qual només va fer els entrenaments classificatoris i la cursa. L’andorrà ha sumat els primers 2 punts de l’any en el Campionat d’Espanya, que el porten a ocupar la 27a posició de la classificació final. Raposeiras, de 16 anys, està a l’espera de conèixer de quin material disposarà la temporada vinent per seguir progressant en el món de la velocitat. Una possibilitat és seguir en l’equip que a Jerez el va convidar a prova la moto.

Xavi Cardelús acabarà la temporada del Mundial de Supersport a Qatar

Un altre pilot FMA, Xavi Cardelús, tancarà aquest cap de setmana la seva participació en el Mundial de Supersport a la cursa que tindrà lloc al circuit de Losail, a Doha (Qatar), traçat en el qual no ha corregut mai i en el que ho farà a més en horari nocturn i amb il·luminació artificial (dissabte, 17:30 hores). Serà la segona vegada que Cardelús puja a la Yamaha del Race Department ATK#25 després de l’estrena a Jerez. “Tinc moltes ganes de córrer a Qatar perquè és un circuit nou per a mi i sobretot pel que suposa fer-ho de nit. Tot serà nou, però el més important és l’experiència que continuaré sumant en vista al futur”, indicava el pilot andorrà.