L’Assemblea General de la FIM i els FIM Awards repetiran a Andorra l’1 i el 2 de desembre

Els premiats als FIM Awards 2017 a Andorra la Vella / FIM
Motociclisme

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha confirmat les dates de l’Assemblea General i dels FIM Awards 2018, que tindran lloc per segon any consecutiu a Andorra la Vella. Les dues cites arribaran el dissabte 1 de desembre, en una Assemblea que inclourà les eleccions presidencials a l’organisme, i el diumenge 2, amb l’entrega dels trofeus als campions del món de l’any.

La presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Natàlia Gallego, ha comentat al lloc web de la FIM que “és un gran plaer per a la nostra federació i per a Andorra la Vella acollir per segona vegada la cerimònia dels  FIM Awards i tots els esdeveniments que tenen lloc al seu voltant. Realment espero que el nostre petit país muntanyenc torni a encantar a totes les federacions afiliades a la FIM, als campions del món del 2018 i a tots els patrocinadors, promotors i convidats del món del motociclisme. Vull agrair a la FIM i al seu president la confiança que han dipositat de nou amb nosaltres”.

Per la seva banda, Vito Ippolito, president de la FIM, ha expressat la seva satisfacció perquè Andorra torni a acollir el món del motociclisme mundial: “Després de l’èxit de les reunions finals de la FIM de l’any passat a Andorra, i especialment dels FIM Awards, estic encantat de tornar al país. Cada any, els FIM Awards ofereixen una gran oportunitat per a participar en una celebració dedicada a tots els nostres campions. Aquest any, comptarem amb gairebé totes les Federacions Nacionals presents i serà també una oportunitat per als nostres patrocinadors, proveïdors i persones relacionades amb el motociclisme de compartir un cap de setmana emocionant amb nosaltres”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X