L’equip nacional competeix amb problemes a la Copa del Món de Puy Saint Vincent

Jordi Solé, en ple esforç / ISMF
Esquí de muntanya

Una part de l’equip nacional d’esquí de muntanya ha participat aquests dies a la Copa del Món ISMF de Puy Saint Vincent (França). En la cursa individual de dijous el millor classificat per part andorrana ha estat Gerber Martin, 37è en la categoria sènior de 54 esquiadors, amb un 14’3% més de temps que el guanyador, l’italià Robert Antonioli (1 h 26’13”). No han pogut acabar Xavi Areny, que sortia d’un refredat, ni Jordi Solé, amb molèsties als isquiotibials.

Tot i aquests problemes, Solé participava avui divendres en la cursa Vertical, de 680 metres de desnivell dins el domini esquiable, que ha completat en la 41a posició, amb un temps de 31’15”, mentre que Gerber Martin ha estat 43è, amb un crono de 31’3” en una cursa guanyada pel català Kilian Jornet (27’09”). Qui no ha participat ha estat Xavi Areny.

Les curses dels júniors

En la categoria júnior Sergi Casabella ha estat el millor dels andorrans en les dues jornades. En la Individual, Casabella ha finalitzat 14è, amb un 11’5% de diferència respecte al guanyador, Andrea Prandi, mentre que en la Vertical ha ocupat la 17a posició, amb un temps de 33’10”. Carles Serra ha estat el següent andorrà, després de ser 16è dijous i 18è avui en la vertical, guanyada de nou per Andrea Prandi. El darrer integrant de l’equip nacional, Arnau Soldevila, ha tancat la seva participació a Puy Saint Vincent en els llocs 18è i 19è.

La propera gran cita del calendari internacional és el Campionat d’Europa ISMF que es disputa a partir del 22 de febrer a Itàlia (Trofeo Internazionale Dell’Etna).

 

 


	

ET POT INTERESSAR…

X
X