El Mundial de curses de muntanya de Canillo s’endarrereix un dia per la Vuelta

Signatura de l'acord amb la WMRA l'octubre passat / FAA
Curses de muntanya

L’arribada de la Vuelta ciclista a Espanya a Andorra el setembre vinent ha obligat la Federació Andorrana d’Atletisme i la WMRA (World Mountain Running Association) a canviar la data del Mundial de curses de muntanya programat a Canillo i endarrerir-lo un dia. Així, el Campionat del Món, que havia de celebrar-se el dissabte 15 de setembre passa al diumenge 16.

La comunicació oficial per part de la WMRA, d’acord amb el comitè organitzador andorrà, ha arribat després que es conegués a principis de mes el recorregut de la Vuelta, que inclou dues etapes al Principat. La primera, prevista per al divendres 14 de setembre, amb sortida des de Lleida i arribada a Naturlandia, i la segona íntegrament en territori andorrà, amb sortida a Escaldes-Engordany i meta al Coll de la Gallina/Santuari de Canòlich. Aquesta última jornada, l’etapa reina de la Vuelta i que pot decidir el vencedor, coincidia amb el Mundial de Canillo i per evitar contratemps organitzatius s’ha preferit endarrerir un dia el desenvolupament del Campionat del Món de curses de muntanya.

La 34a edició del Mundial inclou dues curses en categoria masculina i femenina, la sènior d’11’7 quilòmetres (1.110 metres de desnivell positiu i 200 de negatiu) i la júnior, de 7’7 quilòmetres, amb 610 metres de desnivell positiu i 170 de negatiu.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X