Nil Solans domina en la primera jornada dels Ice Gladiators 2018

Dos pilots, en plena acció als Ice Gladiators / FMA
Motociclisme

Els Ice Gladiators 2018, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel que organitza la Federació Motociclista, ha viscut la primera jornada al Circuit Andorra-Pas de la Casa amb la disputa de les tres primeres curses. La competició, que ha aplegat deu dels dotze pilots inscrits, ha estat dominada pel vigent campió, Nil Solans, que s’ha adjudicat la victòria en les tres proves i ha sumat 75 punts a la classificació general. Darrere seu s’ha situat Arnau Pons, segon amb 66 punts, mentre que la tercera posició a la general és per a Xavi Pons, amb 54 punts.

Els joves pilots andorrans Xavi Cardelús i Jordi Raposeiras han pres part en la primera jornada dels Ice Gladiators. Cardelús, en l’estrena amb Gas Gas, ha totalitzat  44 punts, mentre que Raposerias, que fins a l’últim moment va estar pendent de la moto, n’ha sumat 28, els mateixos que Sébastien Clement. Un dels pilots inscrits, Yann Le Potier, ha hagut d’abandonar després de la primera cursa a causa d’una avaria en la moto.

La primera etapa dels Ice Gladiators s’ha desenvolupat en una pista en perfectes condicions. La següent cita del Campionat arribarà dilluns vinent (15 de gener).

Classificació general

PosicióPilotPuntuació
1.-Nil Solans75 punts
2.-Arnau Pons66 punts
3.-Xavi Pons54 punts
4.-Jordi Braqué52 punts
5.-Francisco J. Ramos46 punts
6.-Xavi Cardelús44 punts
PosicióPilotPuntuació
7.-Jan Solans42 punts
8.-Sébastien Clement28 punts
9.-Jordi Raposeiras28 punts
10.-Yann Le Potier7 punts
11.-Jordi Duedra0 punts
12.-Edgar Gallipoli0 punts

	

ET POT INTERESSAR…

X
X