Nil Solans repeteix doble victòria en la penúltima jornada dels Ice Gladiators

Nil Solans, a la quarta jornada dels Ice Gladiators / FMA
Motociclisme

Nil Solans s’apropa a la tercera victòria en les tres edicions dels Ice Gladiators, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel organitzat per la Federació Motociclista. El pilot resident s’ha emportat el triomf en les dues curses de la penúltima jornada del trofeu, celebrada en el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, que ha presentat un bon aspecte del gel, tot i la pluja i les altes temperatures del cap de setmana passat.

Solans ha estat acompanyat en el podi per Arnau Pons i Jordi Duedra, que s’han intercanviat les posicions en l’Ice 9 i l’Ice 10.  En la classificació general, el resident suma 233 punts, 33 més que el segon, Arnau Pons, mentre que la tercera plaça provisional és per a Jordi Braqué, amb 178 punts. El jove Xavi Cardelús no ha pogut participar en la jornada en estar en procés de recuperació d’una operació, mentre que Jordi Raposeiras ha sumat 16 punts entre les dues curses.

La darrera jornada dels Ice Gladiators està programada per al dimecres 31 de gener. En l’etapa final podria repetir-se la participació d’Alfredo Gómez, un dels millors pilots del món d’Hard Enduro.

Classificació general provisional

PosicióPilotPuntuació
1.-Nil Solans233 punts
2..-Arnau Pons200 punts
3.-Jordi Braqué178 punts
4.-Francisco José Ramos160 punts
5.-Xavi Pons146 punts
6.-Xavi Cardelús139 punts
PosicióPilotPuntuació
7.-Jordi Duedra132 punts
8.-Jan Solans124 punts
9.-Sébastien Clement94 punts
10.-Jordi Raposeiras81 punts
11.-Yann Georges Le Potier7 punts

	

ET POT INTERESSAR…

X
X