Pere Rullan i Filippo Beccari dominen en la primera edició de l’Andorra Skimo 10

Sortida de l'Skimo 10 / FAM
Esquí de muntanya

La Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya, organitzada per la Federació Andorrana de Muntanyisme, ha viscut el cap de setmana dues noves cites amb la disputa de l’Andorra Skimo 6 i de l’Skimo 10, que s’estrenava enguany. Més de 300 participants van prendre part en la segona etapa de l’Andorra Skimo, amb sortida des de l’estació d’esquí de Grau Roig i arribada al sector d’Ordino Arcalís de Vallnord. L’equip format per Pere Rullan i Filippo Beccari (La Sportiva) ha estat el guanyador, amb un temps de 4h 34’11”. Els dos corredors ja s’havien imposat un dia abans a l’Skimo 6, de 30 quilòmetres. En segona posició s’han situat Joan Reyné i Wil Juillaguet, a 11 minuts dels vencedors, mentre que Andreu Post i Wilfrid Jumere han tancat el podi, repetint les tres primeres places de l’Skimo 6.

Els primers andorrans a arribar a meta a l’Skimo 10 han estat Joan Albós i Jordi Ordóñez (Llorts Team), cinquens a 38 minuts dels guanyadors, mentre que els germans Xavi i Ferran Teixidó han estat sisens i primers classificats en la categoria veterans.

En noies, les primeres classificades a l’arribada a Ordino Arcalís han estat Sophie Dusautoir i Marta Riba, que han cobert els 40 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell positiu en 5h 40’29”. Dusautoir i Riba van liderar un dia abans la classificació de l’Skimo 6. En la categoria mixta, la victòria ha anat a parar a mans d’Inka Bellés i Jaume Planella, igual que a l’Skimo 6, amb un temps de 5h 48’15”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X