Tot a punt per a l’inici de la tercera edició dels Ice Gladiators

Un dels pilots a la jornada d'entrenaments / FMA
Motociclisme

Els Ice Gladiators 2018, campionat d’Andorra d’enduro sobre gel que organitza la Federació Motociclista, donaran dimecres el tret de sortida al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa. Entre els participants a aquesta primera cita  estaran el vencedor de les dues edicions anteriors, Nil Solans, i Xavi Cardelús, que competirà amb una Gas Gas, segons ha anunciat el pilot. La marca catalana oferirà a Cardelús una moto (EC 300) adaptada per a córrer sobre gel i un tècnic que s’encarregarà del manteniment i de la posada a punt de la moto.

Cardelús, pilot de l’equip Stylobike, comentava sobre la seva participació en els Ice Gladiators que “tinc moltes ganes de començar a competir al circuit del Pas per tercer any consecutiu i, sobretot, de poder fer-ho pilotant la Gas Gas. Estic molt agraït a la marca per la seva confiança i els mitjans que em facilita per poder prendre part en aquesta competició. Espero respondre a aquesta confiança aconseguint els millors resultats possibles”. L’altre jove pilot andorrà, Jordi Raposeiras, també figura a la llista d’inscrits, que completen Arnau Pons, Jordi Duedra, Xevi Pons, Jordi Braqué, Sébastien Clement, Francisco José Ramos, Jan Solans, Yann Georges Le Potier i Edgar Gallipoli.

Bona part dels pilots van tenir dilluns al vespre la primera presa de contacte amb el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa en la jornada d’entrenaments marcada per la Federació Motociclista. La pista estava en perfectes condicions i condicionada per a l’Ice1 de demà.    

El calendari de les Ice Gladiators 2018 està format per cinc curses programades pels dies 10, 15, 17, 24 i 31 de gener que es disputaran entre les 20 i les 22 hores.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X