Segona posició d’Irineu Esteve a la Copa d’Europa de Campra

Irineu Esteve, en el segon lloc del podi a Campra / FAE
Esquí de fons

Irineu Esteve ha reprès la temporada d’esquí de fons amb un podi en la OPA Copa d’Europa de Campra (Suïssa). L’andorrà competia en la prova sènior de 15 quilòmetres estil patinador i ha finalitzat en segona posició, a només 4 segons del guanyador, el francès Clement Arnault (35’04”6). Esteve ha fet una cursa de menys a més. En el quilòmetre 3’7 marxava setè i a meitat de la competició assolia la quarta plaça, que ha mantingut pràcticament fins els darrers dos quilòmetres, quan ha guanyat dues posicions fins arribar al segon lloc, a només 4 segons del guanyador.

El tècnic Joan Erola valorava molt positivament el podi del seu deixeble: “Estem molt contents perquè l’Irineu ha fet una cursa boníssima. És cert que podia haver guanyat, però també podia haver quedat quart perquè els quatre primers estan en quatre segons. Ha anat de menys a més i això és bona senyal, perquè vol dir que es troba bé. A veure demà, amb l’skiathlon (10+10) i a veure com anirà. Serà difícil repetir el d’avui, però ja es veurà. Ho batallarem al màxim”.

En la prova de Suïssa també ha competit Carola Vila en la cursa júnior, de 5 quilòmetres, que ha completat en la vintena posició, amb un temps de 13’57”8. L’andorrana ha finalitzat a gairebé un minut de la vencedora, la francesa Flora Dolci en una prova en que han participat 64 corredores (99 en la d’homes). Erola ha valorat així la cursa de Carola Vila: “Estem molt contents també amb la Carola. Potser de les curses que ha fet aquesta temporada sembla la més fluixeta, però sent així està molt millor que qualsevol prova de l’any passat, el que vol dir que estem en la bona línia també. Potser s’ha trobat una mica cansada perquè veníem d’una setmana forta d’entrenaments a casa i potser no ha recuperat del tot, però ho ha fet bé. La setmana vinent li donarem més recuperació i penso que estarà a punt per al Mundial de finals de gener”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X