Sophie Dusautoir i Pere Rullan guanyen a la pista l’Àliga

La guanyadora, Sophie Dusautoir, en acció / LLUÍS PRIETO
Esquí de muntanya

Sophie Dusautoir i Pere Rullan han estat eIs vencedors de la tercera edició de la Cronoescalada Nocturna a la pista L’Àliga, puntuable per a la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya i amb organització del Soldeu Esquí Club. La cursa comptava amb un desnivell de 757 metres, amb sortida a la base de l’Àliga, davant l’hotel Nòrdic, i arribada a la Tosa d’Espiolets, a 2.467 metres.

El vencedor en categoria masculina ha estat el català Pere Rullan, amb un temps de 32’12”50, seguit pel corredor promesa i membre de l’equip nacional FAM, Euan Prieto (32’55”87) i per Ferran Teixidó, especialista en curses de muntanya (33’23”14).

En noies, la guanyadora ha estat Sophie Dusautoir, amb un temps de 38’21”75, seguida de Laurence Lestang (43’25”47) i de Carol Cureau (46’52”70). En les categories més joves, els andorrans Oriol Olm i Andrea Sinfreu han tornat a imposar-se en categoria cadet, amb un recorregut més curt, mentre que en júniors, Luc Esquirol ha estat el més ràpid, en una categoria sense competidores.
La Cronoescalada tenia un vessant solidari, amb donatius a favor d’AUTEA i d’ATIDA.

	

ET POT INTERESSAR…

X
X