Triple podi per a la Federació Andorrana de Muntanyisme a la Trace Catalane

Sergi Casabella, a la Trace Catalane / X. COMAS
Esquí de muntanya

La Federació Andorrana de Muntanyisme ha estat representada per tres corredors a la Trace Catalane, prova d’esquí de muntanya organitzada per l’Association Sport Montagne Cerdagne Capcir a l’estació d’esquí de Les Angles i que arribava a la trentena edició. Els esquiadors andorrans han pujat al podi en les respectives categories. En sènior, Gerber Martin ha finalitzat en tercera posició, amb un temps de 2h 10’36”, quedant a poc més de 7 minuts del vencedor, Marc Pinsach. Segon ha estat Jordi Alís, amb un registre de 2 h 03’31”. “Ha fet una cursa de menys a més”, indicava el tècnic de la FAM, Xavi Comas.

Els altres dos podis els han aconseguit en categoria júnior Sergi Casabella i Carles Serra, que han ocupat les dues primeres posicions, amb victòria per al primer amb un temps d’1h 36’25”. Serra ha completat la prova, que s’ha desenvolupat sota una intensa nevada i en condicions meteorològiques difícils, en 1h 39’49”.

Xavi Comas s’ha mostrat “satisfet de l’actuació de l’equip, malgrat les condicions que s’han trobat”. I és que molts dels participants han tingut problemes tècnics amb les pells.

 


	

ET POT INTERESSAR…

X
X