Xavi Cardelús correrà amb una invitació deu curses del Mundial de Moto2

Xavi Cardelús posa amb la moto 2018 / TEAM STYLOBIKE
Motociclisme

Xavi Cardelús ha presentat avui a Andorra la seva temporada 2018, que inclou com a gran novetat la participació amb una wild card en deu curses del Campionat del Món de Moto2, a banda de seguir el calendari del Moto2 European Championship, amb l’equip Stylobike. El jove pilot ha fet un pas endavant i aconseguirà el seu gran objectiu, que no era altre que debutar en el Mundial, en què correrà deu proves a Europa.

Cardelús s’ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte: “Participar en deu curses del Campionat del Món és el gran fet diferencial d’aquesta temporada i ens fa fer un pas qualitatiu molt important. Competiré amb els millors i aquest serà, d’una banda el pas ferm per consolidar-me com a pilot del Mundial i de l’altra una manera de créixer al Campionat d’Europa on, a Estoril, ja vàrem demostrar que estem entre els favorits”.

El propietari de l’equip, Valeriano Rodríguez, ha comentat que “el Xavi ha fet un pas important en el seu creixement com a pilot tal com va quedar demostrat a Estoril fa un parell de setmanes i la participació a deu curses del Campionat del Món suposa un important repte que l’ha de fer créixer molt com a pilot a l’elit mundial. L’equip Stylobike està absolutament abocat i compromès amb ell i estem segurs que els resultats seran molt positius perquè s’està fent un gran treball a tots els nivells”.

A l’acte de presentació de la temporada hi ha assistit la presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra, Natàlia Gallego.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X