Carmina Pallàs suma els primers punts a la història en descens de Copa d’Europa

Carmina Pallàs en una cursa anterior / TONI GRASES
Esquí

Carmina Pallàs ha fet història avui a Val di Fassa-San Pellegrino en convertir-se en la primera esquiadora andorrana que puntua en una prova de descens de la Copa d’Europa. Pallàs ha finalitzat la prova en la 30a posició, sumant 1 punt en el circuit continental i 38.03 punts FIS. L’andorrana ha marcat un temps d’1’29”49, quedant a 1”42 de la guanyadora, la suïssa Juliana Suter (1’28”07) en una cursa que ha comptat amb 64 corredores. Entre les participants es trobava també Cande Moreno, que ha completat el descens en la 35a plaça, a 0”37 de la zona de punts. Moreno ha finalitzat a 1”49 de la primera classificada i ha sumat 43.29 punts FIS.

En el segon descens a Val di Fassa-San Pellegrino, Carmina Pallàs ha finalitzat en la posició 41, a 3”59 de la guanyadora, que ha tornat a ser la suïssa Suter. Cande Moreno, per la seva banda, ha estat 44a, a 3”81 de Suter.

Joan Verdú, 27è en supergegant

L’esquiador de la FAE ha sumat els primers punts de Copa d’Europa en supergegant aquesta temporada després de finalitzar en 27a posició la prova celebrada a Reiteralm. Verdú ha assolit 4 punts gràcies a la seva actuació, que li ha valgut per a acabar a 1’51” del millor registre, marcat per l’austríac Christoph Krenn. En la mateixa prova, Marc Oliveras ha finalitzat en la 72a plaça, a 3”12 del primer, mentre que Matías Vargas ha acabat en la posició 101, a 4”38 de Krenn.

El tècnic de la FAE Max Tissot, comentava que  “el Joan ha pogut acabar bé la cursa, ambbones condicions. Té un parcial a dalt no massa bo, però en la part més tècnica de baix està millor. El Marc té una errada en la part intermèdia que el penalitza molt, mentre que Matías també acaba lluny. No ha tingut velocitat i ha tingut algunes errades de linia”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X