Joan Verdú es queda a 12 centèsimes de la segona mànega en Copa del Món

Joan Verdú, durant el gegant dels Jocs / ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM
Esquí

Joan Verdú s’ha quedat a només 12 centèsimes de classificar-se per primera vegada per a la segona mànega d’un gegant de la Copa del Món. L’esquiador de la FAE ha finalitzat la primera mànega en la 32a posició a Kranjska Gora (Eslovènia) després de fer una gran baixada (en els primers temps intermedis anava entre els 25 primers) en una pista molt complicada, dura i que s’ha marcat molt pel pas dels corredors.

El corredor explicava que “estava complicat avui. Hi havia poca visibilitat i al traçat hi havia llocs on s’havia d’anar molt amb compte perquè hi havia moltes caigudes. A mi aquestes condicions em van bastant bé. He sortit a donar-ho tot des del principi i he esquiat molt bé sobretot al principi, on estava complicat. És veritat que a la part baixa m’ha faltat una miqueta potser de físic, d’esquiar-ho millor. Fa molta ràbia perquè 12 centèsimes no són res, però és molt positiu perquè cada vegada estic millor”. Verdú afegia que “estic competint bé i penso que és molt positiu en vista al final de temporada i a l’any que ve. Una llàstima no haver-ho aconseguit avui però està bé pel fet de veure que va tot cap endavant”.

El tecnic de la FAE Yago Antes ha comentat que “ens ha a anat de molt poc. Aquesta és la vegada que més a prop hem estat dels trenta primers, sobretot pel dorsal. Era anar a la guerra, no es veia bé, era difícil entrar-hi i la pista es trencava. Llàstima que a la part baixa li ha faltat una mica de power i ha estat una mica més conservador, i són aquestes centèsimes lluitant amb gent molt bona, que ens han deixat fora de la segona mànega. Però ha fet una molt bona carrera. Ara mateix el Joan té molta confiança”.

Esquí de fons

Carola Vila ha finalitzat en 19a posició en la primera prova, els 10 quilòmetres estil clàssic, de l’OPA júnior de Cogne (Itàlia). L’andorrana ha fet un temps de 32’51”0, quedant-se a 2’40”9 de la guanyadora, la francesa Laura Chamiot Maitral (30’10”1). Demà Vila torna a competir, aquesta vegada en els 10 quilòmetres persecució.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X