David Lescano es classifica per a la final del Campionat de França júnior en -100 quilos

L'equip de la Fandjudo a les semifinals del Campionat de França / FANDJUDO
Judo

El judoka David Lescano ha aconseguit la classificació per a la final del Campionat de França júnior de 1a divisió en la categoria de -100 quilograms després de la medalla de bronze conquerida en les semifinals celebrades a Toulouse. El lluitador de la FANDJUDO ha aconseguit tres victòries, mostrant un judo superior als rivals, i ha pujat al tercer esglaó del podi, resultat que li ha atorgat el bitllet per a la final que tindrà lloc el 12 de maig a l’Institut du Judo (París). A Toulouse ha competit també Pere Armenta, en la categoria de -55 quilos. L’andorrà ha perdut el primer combat i no ha aconseguit l’accés a la repesca.

Torneig a Coïmbra

Un equip de la FANDJUDO, format per Léa Adam (-70 kg), Marc Reig (-66) i Mikel Babi (-73), ha pres part en la Júnior European Judo Cup de Coïmbra (Portugal). La millor classificada ha estat Léa Adam, que ha finalitzat en la novena posició, amb un sorteig molt complicat. La judoka andorrana s’ha desfet en el primer combat de la portuguesa Andreia Serrao -tercera del seu país- i ha cedit en el segon davant l’holandesa Donja Vos, que es proclamaria campiona de la Copa d’Europa. En la repesca, Adam s’ha enfrontat a una altra neerlandesa, Jessica Gorissen, medalla de bronze final, que l’ha derrotat. “La Léa ha tingut un sorteig complicat, però  ha sigut una bona primera experiència per a ella en Copa d’Europa júnior”, valorava el tècnic Toni Besolí.

Marc Reig, per la seva banda, ha guanyat bé el primer combat davant el portuguès Gonçalo Cardoso, però després ha perdut davant l’italià Luca Rubeca, sense possibilitat de repescar, cosa que sí que ha fet Mikel Babi, en -73 quilos. L’andorrà ha obert el torneig amb un bon combat davant l’italià Andrea Spicuglia, amb experiència al FOJE de Györ i que l’ha derrotat després de 3 minuts de lluita. En la repesca, el búlgar Yoan Tutunarov s’ha creuat en el camí de l’andorrà, que ha perdut per ippon.