Medalla de bronze per a Léa Adam al FOJE de Györ 2017

Léa Adam, amb la medalla
Judo

La judoka Léa Adam ha fet història avui en guanyar la medalla de bronze en el Festival Olímpic de la Joventut Europea de Györ (Hongria). L’andorrana, que competia en la categoria de -70 quilos, ha disputat quatre combats, guanyant-ne tres i cedint només en les semifinals contra la ucraïnesa Nataliia Chystiakova, que al final s’ha penjat la medalla de plata.

Léa Adam ha començat la competició amb una victòria davant la letona Katrina Tkacenko per ippon i a continuació s’ha desfet d’una lluitadora Nina Gersiova (Eslovàquia), a qui ha derrotat per waza-ari. Ja en la jornada de tarda, Adam ha disputat les semifinals contra la ucraïnesa Nataliia Chystiakova, que l’ha derrotat després de tres minuts de tècnica d’or per waza-ari després d’un combat molt anivellat i que hagués pogut caure per qualsevol dels dos costats.

En la lluita per la medalla de bronze, la judoka andorrana s’ha enfrontat a la croata Mia Mihovilovic, a la que ha derrotat per ippon en poc més d’un minut, certificant la històrica medalla de bronze.   


	

ET POT INTERESSAR…

X
X