Medalles per als judokes andorrans a Barcelona i Eibar

Judo

Intens i exitós cap de setmana de competicions per a la Fandjudo, amb tres cites amb participació de judokes andorrans: Copa d’Europa sènior, Copa de Catalunya júnior i Torneig Internacional de Judo a Eibar.
Karim Nsir i Fabian Ramos han estat els dos representants a Màlaga, en la Copa d’Europa. Els dos han perdut en el primer combat sense opció a repesca. Karim Nsir, que competia en -90 quilos, ha cedit davant el britànic Samuel Pott per ippon, mentre que Fabian Ramos (-66 quilos) ha perdut contra l’espanyol Ricardo Casas, també per ippon.

COPA DE CATALUNYA JÚNIOR
La Fandjudo ha tornat de Barcelona (Llars Mundet) amb dues medalles de plata, aconseguides per Léa Adam, que estrena categoria, i Marc Reig. Adam, bronze al FOJE de Györ, ha guanyat dos combats i ha cedit en la final a la tècnica d’or. Reig (-66 quilos) ha guanyat tres combats amb autoritat fins a la derrota en la final.
Pel que fa a la resta de judokes del país, David Rocha i Pere Armenta (-55 quilos) guanyen dos enfrontaments i es queden a les portes del bronze. Jan Reig (-60 quilos) i Joel Rossell (-66), encara en categoria cadet, finalitzen en setena posició, amb dues victòries i Mikel Babi i Fernando Saiz (-73 quilos) no aconsegueixen cap lloc de finalista, amb una victòria per a Babi.

Léa Adam, al podi

 

TORNEIG INTERNACIONAL A EIBAR
La FANDJUDO ha fet el ple a Eibar, en el Torneig internacional que s’hi ha celebrat, amb dues medalles d’or per a Alda Babi, en -52 quilos, i la cadet Sílvia Martínez, en -57. Alda Babi conquereix l’or en categoria sènior després de guanyar cinc combats, amb un judo superior a les rivals. Sílvia Martínez, per la seva banda, acaba primera guanyant tres combats per ippon.

Alda Babi i Sílvia Martínez, amb les medalles

	

ET POT INTERESSAR…

X
X