Mireia Gutiérrez, 14a en el segon eslàlom de Copa d’Europa de Funesdalen

Esquí

Doble punt d’atenció per a la Federació Andorrana d’Esquí, amb curses a Funesdalen (Suècia) i Geilo (Noruega). A la primera estació competia Mireia Gutiérrez en el segon eslàlom de la Copa d’Europa. L’andorrana ha millorat respecte a la primera jornada i s’ha classificat en la 14a posició, a 1”95 de la guanyadora, l’alemanya Marina Wallner. Gutiérrez, que en l’anterior cursa havia estat 38a, suma 18 punts de Copa d’Europa. Per al tècnic de la FAE, Roger Vidosa, “la Mimi ha esquiat bé les dues mànegues, però li ha faltat arriscar més en les línies i per tant està lluny del que realment pot fer”.
A Geilo competien els equips masculins i femenins. El més destacat entre els nois ha estat Àxel Esteve (a la foto), que ha finalitzat en desena posició el gegant FIS que ha disputat. Esteve marcava el setè millor temps al final de la primera baixada, però en la segona només feia el vintè parcial, per acabar a 1”14 del vencedor, l’alemany Julian Rauchfuss. Josh Alayrach ha completat el gegant en la 36a posició, a 3”59 del guanyador, mentre que Àlex Rius ha estat 59è i Albert Pérez, 71è. Xavi Salvadores, que se situava 41è en la primera mànega, no ha acabat la segona.
A Geilo també ha estat present l’equip femení, que ha liderat Cande Moreno amb una dinovena posició en el gegant, dos llocs per davant de Carmina Pallàs, totes dues a més de 4 segons de la primera classificada, l’eslovaca Moravcikova. Laura Arnabat ha estat 39a, 8’’25 de la primera, mentre que Clàudia Mijares ha ocupat la 46a plaça i Xènia Rodríguez ha estat 69a. Zoe Ramírez no ha acabat la primera mànega.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X