Mireia Gutiérrez, 48a en l’eslàlom de la Copa del Món de Lienz

Mireia Gutiérrez, a Courchevel / M. MORAVSKI - AGENCE ZOOM
Esquí

Mireia Gutiérrez ha disputat avui una nova prova de la Copa del Món en la modalitat d’eslàlom a l’estació austríaca de Lienz, sense aconseguir entrar en la segona mànega. L’esquiadora de la FAE, que sortia amb el dorsal 46, s’ha classificat 48a en la primera baixada, amb un temps de 56”20, quedant a poc més de 5 segons de la primera classificada i guanyadora al final de la cursa, la nord-americana Mikaela Shiffrin. Gutiérrez s’ha quedat a 1”85 de la 30a plaça, que atorgava el darrer bitllet per a la segona mànega i que ha ocupat l’austríaca Katharina Truppe.

El tècnic de la FAE, Roger Vidosa, comentava així la participació de Mireia Gutiérrez: “ha sigut una Copa del Món en què la pista aguantava bé en els primers dorsals, però després s’ha marcat una mica. Era un traçat bastant poc girat en el qual s’agafava prou velocitat. La Mimi ha sortit bé, però ha agafat un forat i ha perdut velocitat i com que era en la zona plana ja no ha pogut tenir velocitat de creuer suficient per recuperar el temps. Després en el mur ha esquiat força bé. Llàstima de l’errada, però ha fet millor carrera que l’anterior Copa del Món, a Courchevel. Ara hem de seguir amb els entrenaments i camí cap a Zagreb”.

Quart lloc per a Àxel Esteve a La Molina

Àxel Esteve ha estat el millor andorrà en el segon eslàlom FIS que s’ha disputat a la Molina. L’esquiador de la FAE, segon a la primera mànega, ha ocupat la quarta posició final, amb un temps d’1’14”32, quedant a 0”56 del vencedor, l’espanyol Luca John. Àlex Rius ha ocupat la vuitena posició, amb Lucas López 12è, Bartumeu Gabriel, 13è, Albert Pérez, 17è i ja fora del Top 20 s’han situat Xavi Cornella, 22è, Nico Castro, 23è, Edgar Garcia, 29è, Joaquim Galí, 39è i Isidre Bartumeu, 45è.

No han acabat la prova esquiadors FAE com Joan Verdú, Xavi Salvadores, Quim Rodríguez, Pol Suárez o Albert Torres.

En noies, la millor andorrana en el segon eslàlom FIS a La Molina ha estat Xènia Rodríguez, 9a classificada, a 9”02 de la guanyadora, Núria Pau. No han completat la cursa Zoe Ramírez, Clàudia Mijares, Cande Moreno, Laura Arnabat i la també andorrana Thais Estrada.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X