Mireia Gutiérrez ocupa la 43a posició a l’eslàlom de Copa del Món de Zagreb

Mireia Gutiérrez, a l'eslàlom de Lienz / L. SALINO - ZOOM AGENCE
Esquí

Mireia Gutiérrez ha completat avui la quarta participació de la temporada en la Copa del Món d’esquí, a Zagreb (Croàcia). L’estació croata, on les dues últimes visites l’andorrana havia aconseguit classificar-se per a la segona mànega en eslàlom, no ha estat aquesta vegada talismà i l’esquiadora no ha assolit situar-se entre les 30 primeres en la primera mànega. Gutiérrez ha ocupat la 43a posició, amb un temps de 59”02, quedant a 6”03 de la primera classificada, la nord-americana Mikaela Shiffrin, i a poc menys d’un segon i mig de la classificació que han marcat l’austríaca Katharina Truppe i la italiana Manuela Moelgg.

El tècnic de la FAE, Roger Vidosa explicava així l’actuació de Mimi Gutiérrez: “aquesta era una cursa on hi ha hagut moltes diferències, segurament pel tipus de neu i per la llargada de la pista. Aquí el pla és molt llarg i si no agafes bé el ritme vas perdent temps. La Mimi ha sortit bastant bé en el primer tram però quan ha entrat en el mur li ha faltat rigor en la part alta. No ha trepitjat com calia, la qual cosa ha fet que no entrés al pla com havia d’entrar i ha anat acumulant temps de retard”.

Aquest era el quart eslàlom de Copa del Món de Mireia Gutiérrez després dels disputats a Levi, Killington i Lienz. El circuit mundial reprèn la competició diumenge vinent amb la prova que s’ha de celebrar a Kranjska Gora (Eslovènia) i dos dies més tard tindrà lloc un eslàlom nocturn a Flachau (Àustria).


	

ET POT INTERESSAR…

X
X