Or per a Nàdia Bernat i bronze per a Carla Mijares en l’estrena del Trofeu Borrufa

Clàudia Mijares i Nàdia Bernat, amb les medalles / VALLNORD
Esquí

El 26è Trofeu Borrufa ha donat avui el tret de sortida a les pistes de Vallnord Ordino Arcalís, amb la disputa del gegant en la categoria Sub-14 i l’eslàlom en Sub-16. El balanç de l’equip de la FAE en aquesta primera jornada de competició és d’una medalla d’or a càrrec de Nàdia Bernat en el gegant Sub-14 i un bronze de Carla Mijares en l’eslàlom Sub-16. A aquests resultats s’han d’afegir dos podis més, de Marc Fernàndez, quart en el gegant Sub-14, i d’Albert Cinca, cinquè en l’eslàlom Sub-16.

El responsable de tecnificació de la FAE, Xavi Coll, assenyalava que “la valoració del primer dia és positiva. És el primer dia amb les disciplines tècniques i hem posat al podi corredors en totes les categories i proves. Les condicions de pista eren perfectes en el gegant i a l’eslàlom s’ha marcat més però els nostres esquiadors i esquiadores han aconseguit posar l’esquí que han estat entrenant. Demà invertim proves, alguns dels que no han acabat de confirmar les dues mànegues, trauran un bon resultat”.

La primera jornada del Borrufa s’ha completat amb la tradicional cerimònia inaugural i la desfilada de les delegacions a Arcalís. Dimarts es disputarà l’eslàlom Sub-14 i el gegant Sub-16 masculins i femenins a les pistes Les Canals i la Portella del mig.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X