Quàdruple presència d’esquiadors FAE en la Copa del Món

Carmina Pallàs i Cande Moreno / FAE
Esquí

Quàdruple participació de corredors de la Federació Andorrana d’Esquí en la Copa del Món FIS aquest cap de setmana. Diumenge els protagonistes ha estat Joan Verdú i Cande Moreno, mentre que dissabte li va tocar el torn a Marc Oliveras i Carmina Pallàs.

Joan Verdú ha disputat el gegant d’Alta Badia (Itàlia), prova que no ha pogut acabar. Verdú ha comès una petita errada al principi de la primera mànega, però després ha reaccionat i ha corregut bé, amb bon ritme i fent bons revolts. En la part del mur se li ha complicat l’esquí i ha començat a agafar una mica tard les línies, fins que ha acabat fent un interior i no ha pogut finalitzar.

Per a Cande Moreno la cursa d’avui (supergegant) representava el seu debut en la Copa del Món. I no ha pogut acabar la mànega a Val d’Isère (Itàlia). La mateixa sort va córrer dissabte Carmina Pallàs, que no va completar el primer supergegant a la mateixa estació. El tècnic de la FAE, Simon Bastelica, comentava sobre el doble debut que “ha sigut una primera experiència en Copa del Món de velocitat per a les dues. Acabem amb dos DNF, però les dues han corregut bona actitud i compromís. Això serà positiu de cara al futur”. Agafar experiència, aquest és l’objectiu de la FAE amb les joves corredores.

Qui també va competir dissabte en Copa del Món va ser Marc Oliveras, que no va finalitzar el descens de Val Gardena en caure en la part final del recorregut, sense conseqüències físiques.

Àxel Esteve, en Copa d’Europa

En la mateixa estació en què Mireia Gutiérrez era segona, va competir també Àxel Esteve en un eslàlom del circuit continental. L’esquiador, dorsal 82, no va poder acabar la primera mànega del matí, perdent així la possibilitat de lluitar per les finals de la tarda. “L’Àxel ha fet un interior i ha quedat fora. Era un eslàlom curt on només es classificaven 32 i sortint amb el dorsal 82 ho tenia difícil, així que hem sortit a mort i hem durat el que hem durat. Amb una petita errada o estàs fora o no et classifiques”, valorava el tècnic Yago Antes.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X