Andbank i COA fan entrega dels premis olímpics a dos atletes de la FAA

Comitè Olímpic

Escaldes Engordany, -5 de gener de 2023.

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha fet lliurament avui a la seu social d’Andbank dels diplomes olímpics als dos atletes que van participar aquest estiu en el Jocs del Mediterrani, a Orán, i en el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Banská Bystrica, Eslovènia.

A l’acte hi han assistit Josep Maria Cabanes d’Andbank, el president del COA, Jaume Martí, i els atletes Pol Moya i Duna Viñals amb els seus familiars.

Els xecs que han rebut els atletes han estat de 5.000€, per al Pol Moya en obtenir en 1500m la 5è plaça amb un temps de 03:43.58 als Jocs del Mediterrani a Oran; i 2.500 € per la Duna Viñals, per la 5a plaça obtinguda en els 400m tanques amb un temps de 61,58s. als EYOF de Banská Bystrica.

Els xecs són una recompensa econòmica a la posició obtinguda per cada esportista que s’atorga segons el barem que estipula cada Comitè Olímpic nacional.

Tant Jaume Martí com Josep M. Cabanes han manifestat que “tot i la joventut són atletes que s’estan preparant molt bé i que amb esforç i els més joves amb l’ajuda també dels pares, podran obtenir bons resultats si segueixen en aquesta línia”.

Enhorabona Duna i Pol!


	

ET POT INTERESSAR…

X
X