Jaume Martí, en el Comitè d’Honor de les finals de la Copa del Món 2019

Comitè Olímpic

Avui s’ha constituït a Canillo el Comitè d’Honor de les Finals de la Copa d’Europa 2018 i de les Finals de la Copa del Món 2019 d’esquí alpí, que organitzarà Grandvalira (sectors Soldeu i El tarter) i per extensió Andorra del 12 al 18 de març de l’any vinent i de l’11 al 17 de març del 2019. El Comitè d’Honor està presidit honoríficament pel cap de Govern, Toni Martí, i Josep Mandicó, cònsol major de Canillo, n’és el president, amb el president de la Federació Andorrana d’Esquí, Albert Coma, com a vicepresident. Entre els nou membres d’Honor hi figuren la ministra d’Esports, Olga Gelabert, el ministre de Turisme, Francesc Camp i el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, que ha estat present a l’acte de constitució del Comitè.
Les finals de la Copa del Món de l’any 2019 seran el tercer gran esdeveniment d’aquestes dimensions que acull Andorra després de les Copes del Món femenines del 2012 (disciplines tècniques) i 2016 (velocitat). “Andorra és un país que se sap fer gran a l’hora d’organitzar grans fites”, ha comentat el cap de Govern, Toni Martí. El president de la FAE, Albert Coma, ha indicat que el 2019 es concentraran al Principat totes les federacions d’esquí internacionals, amb els seus presidents, així com els màxims representants de la FIS, moment que es podria aprofitar per convèncer-los que Andorra pugui esdevenir una seu fixa en el calendari de la Copa del Món d’esquí alpí.
Les Finals del 2019, el tercer esdeveniment més important d’esquí després dels Jocs Olímpics i dels Mundials, tindrà un aperitiu de primer nivell l’any vinent amb la celebració a les pistes Avet i Àliga, que repetiran el 2019, de les finals de la Copa d’Europa.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X