Joan Verdú no completa la segona mànega del gegant olímpic

Comitè Olímpic

Joan Verdú ha tancat la seva participació en els Jocs de PyeongChang amb el gegant, prova que no ha pogut finalitzar després de sortir-se del traçat en la segona mànega, quan lluitava per entrar en el Top-30.

Joan Verdú ha iniciat la seva darrera cursa a PyeongChang amb una 33a posició en la primera mànega, que ha completat amb un temps d’1’12’’06, quedant a 3’’79 del temps marcat pel líder, l’austríac Marcel Hirscher. L’andorrà ha fet una cursa de menys a més (39a posició al pas pel primer punt intermedi, 40è en el segon, 36è en el tercer i 33è provisional al final de la baixada, quedant a 52 centèsimes del Top-30). En la segona mànega Verdú ha passat pels dos primers punts intermedis en la 32a plaça (en el segon perdia ja molt temps, 8’’48) i ja no ha arribat al tercer en saltar-se una porta, posant punt final a la prova, que ha guanyat l’austríac Marcel Hirscher, amb un temps total de 2’18’’04. Segon ha estat el noruec Henrik Kristoffersen i la tercera plaça del podi ha estat per al francès Alexis Pinturault.

L’actuació de Joan Verdú en els seus segons Jocs Olímpics s’ha saldat amb una 27a posició en la combinada alpina, un 37è lloc en el descens, una 28a plaça en el supergegant i la no finalització d’avui en el gegant.

Punt final a l’esquí alpí per a Andorra

Amb el gegant de Joan Verdú l’equip que representa al Comitè Olímpic Andorrà tanca la seva participació en esquí alpí als Jocs. La resta de resultats dels esquiadors del país han estat:

Mireia Gutiérrez: 30a classificada en l’eslàlom

Marc Oliveras: 33è classificat en el supergegant; no va acabar el descens i 29è classificat en la combinada alpina.

La delegació andorrana finalitzarà la seva participació a PyeongChang 2018 amb Irineu Esteve, que la matinada de divendres a dissabte (6 h) disputarà la prova dels 50 quilòmetres sortida massiva estil clàssic, distància en la qual no ha corregut mai el jove fondista.

Joan Verdú, durant el gegant dels Jocs / ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM
Jooan Verdú, a punt de superar una porta / ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

	

ET POT INTERESSAR…

X
X