La costum en tots els jocs és que el Major, responsable del village rebi un detall de cada País

La costum en tots els jocs és que el Major, responsable del village i després de pujar la bandera d'Andorra i d'escoltar el nostre himne Nacional rebi un detall de cada País. El nostre cap de missió ha portat un llibre d'en Jaume Riba que s'ha dedicat a retratar la vida a Andorra. Tot i que en Jaume és enginyer civil la seva vocació ha estat fotografiar Andorra, la seva terra i els seus homes i dones. @cojm2022 #oran2022 #oran_au_coeur #JMOran2022 #وهرانفيالقلب #Oran_au_coeur #andorra #andorre🇦🇩 #jocsdelmediterrani @silviariva79 - @andbank_and * I el membre del país organitzador ens diu, bé li diu al nostre cap de missió que coneix Pas de la Casa
Comitè Olímpic

La costum en tots els jocs és que el Major, responsable del village i després de pujar la bandera d’Andorra i d’escoltar el nostre himne Nacional rebi un detall de cada País.

El nostre cap de missió ha portat un llibre d’en Jaume Riba que s’ha dedicat a retratar la vida a Andorra. Tot i que en Jaume és enginyer civil la seva vocació ha estat fotografiar Andorra, la seva terra i els seus homes i dones.

@cojm2022 #oran2022 #oran_au_coeur #JMOran2022 #وهرانفيالقلب #Oran_au_coeur #andorra #andorre🇦🇩 #jocsdelmediterrani
@silviariva79 – @andbank_and

* I el membre del país organitzador ens diu, bé li diu al nostre cap de missió que coneix Pas de la Casa


	

ET POT INTERESSAR…

X
X